HACCP Dokumentacja sanitarna

W dziale z GMP, GHP, HACCP, jakość odnajdziesz opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej GMP i dobrej praktyki higienicznej GHP – dokumentacje, poradniki, instrukcje, dokumenty związane. Opracowane zasady GMP i GHP przystąp do wdrażania systemu HACCP – instruktaż wdrażania i wzorcowa Księga HACCP, procedury, instrukcje, arkusze zagrożeń i wyznaczania krytycznych punków kontroli, formularze systemu HACCP, dokumenty związane


Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów piekarnia CD

Agnieszka Budzyńska
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2004 | Isbn CDH836
Opracowanie obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami służącymi do dokonywania zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP w piekarni. ...

Cena w prawoo.pl:
100.79 zł
135.3 zł


Wzorcowa dokumentacja HACCP gastronomia

Barbara Jackiewicz
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2005 | Isbn DAC043
Kierujący zakładem gastronomicznym ma obowiązek wdrożyć, stosować oraz dokumentować zasady systemu HACCP. Prezentowana publikacja została przygotowana na podstawie \"Poradnika opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia\" autorstwa ...

Cena w prawoo.pl:
70.14 zł
86.1 zł


Wzorcowa dokumentacja HACCP Gastronomia CD

Barbara Jackiewicz
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2006 | Isbn CDH043
Wersja elektroniczna książki w formacie MS Word. Kierujący zakładem gastronomicznym ma obowiązek wdrożyć, stosować oraz dokumentować zasady systemu HACCP. Prezentowana publikacja została przygotowana na podstawie „Poradnika opracowan ...

Cena w prawoo.pl:
80.49 zł
95.94 zł


PORADNIK OPRACOWANIA I WDRAŻANIA SYSTEMU HACCP SKLEP SPOŻYW

Barbara Jackiewicz
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2004 | Isbn 9788374260041
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, k ...

Cena w prawoo.pl:
68.99 zł
81.9 zł


WZORCOWA DOKUMENTACJA HACCP BAR GASTRONOMICZNY SZYBKIEJ OBSŁ

Barbara Jackiewicz
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2009 | Isbn DAC547
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych a także ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia, wszystkie przedsiębiorstwa sektora spożywczego, w tym także bary gastronomicznej szybkiej obsług ...

Cena w prawoo.pl:
70.14 zł
86.1 zł


WZORCOWA DOKUMENTACJA HACCP HURTOWNIA OGÓLNOSPOŻYWCZA

Barbara Jackiewicz
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2007 | Isbn DAC369
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych i ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia wszystkie przedsiębiorstwa sektora spożywczego, w tym także hurtownie ogólnospożywcze, są zobowiązane ...

Cena w prawoo.pl:
70.14 zł
86.1 zł


Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP gastronomia

Barbara Jackiewicz
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2013 | Isbn 9788378041191
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz ...

Cena w prawoo.pl:
68.99 zł
81.9 zł


Księga GMP/GHP z dokumentacją (CD)

Małgorzata Wiśniewska
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2004 | Isbn CD878
Licencja upoważnia Użytkownika do wykorzystywania programu zarówno na potrzeby wewnętrzne firmy Kupującego, jak i obsługiwanych przez niego podmiotów. Księga GMP/GHP stanowi przewodnik po zasadach dobrych praktyk produkcyjnych ...

Cena w prawoo.pl:
94.49 zł
123 zł


Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją

Małgorzata Wiśniewska
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2003 | Isbn 9788371878656
Narzędzie pozwalające przedsiębiorcom samodzielnie opracować, wdrożyć i użytkować system kontroli HACCP w oparciu o wytyczne siedmiu zasad HACCP Kodeksu Żywnościowego oraz rozporządzenia nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożyw ...

Cena w prawoo.pl:
80.49 zł
99.75 zł


Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

Haccp
Wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK
Wydanie 1/2004 | Isbn 8371879423
Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez d ...

Cena w prawoo.pl:
94.49 zł
126 zł